Начало  ›  Новини  ›  Впечатляващо представяне на БУЛАГРО на Бата Агро 2022

Впечатляващо представяне на БУЛАГРО на Бата Агро 2022

Тазгодишното издание на най-успешното българско селскостопанско изложение - БАТА АГРО, се проведе в Стара Загора от 16-ти до 20-ти май. БУЛАГРО ГРУП взе участие с два атрактивни щанда - на Булагро Машини АД в зоната за членове на БАТА, и на Булагро АД в сектор "Семена, торове и ПРЗ". Интересът от страна на посетителите към нашите предложения беше огромен, за което сме много благодарни!

Какво показахме на щанда на Булагро Машини?

На първо място, това беше богатата гама от инвентар на австрийския бранд PÖTTINGER - дискови брани TERRADISC с 3, 4, 6 и 8 метра работна ширина, новият стърнищен култиватор TERRIA, механични и мулчиращи сеялки, плугове от серията SERVO, машини за обработка на зелени площи - косачки, сеносъбирачи и новата за България балировачка за рулонни бали IMPRESS. Всички те се предлагат с удължена 2-годишна гаранция!

Голямо внимание привлякоха и иновативните машини на EINBÖCK за механична борба с плевелите, разтрошаване на почвената кора, аериране и окопаване - ROTARYSTAR, AEROSTAR, CHOPSTAR

Тази година честваме кръгли годишнини с двата австрийски бранда - 20 години от началото на успешното ни партньорство с PÖTTINGER и 10 години - с EINBÖCK. По този повод получихме почетни плакети от представителите на компаниите. 

Показахме и три модела прикачни пръскачки HARDI - за малки, средни и големи стопанства. Фермерите се запознаха с тяхната патентована система за пръскане с въздушна асистенция - най-ефикасна за справяне с отвяването при пръскане и с редица икономически ефекти.

Посетителите видяха още популярния хедер за слънчоглед на италианския производител DOMINONI, балопресата с вариаторна камера Monster Cut 770 на MASCAR, редовата сеялка MASCAR FUTURA, машината за фолиране MASCAR 5100. 

Италианската компания FALC, специализирана в производството на широка гама от фрези, роторни брани и най-вече мулчери с работна ширина от 1300 до 6000 мм, беше представена с активна фреза и мулчер, особено полезен при раздробяване на остатъци от жътва на царевица. 

Телескопичните товарачи SCHÄFFER LADER бяха представени от флагмана 8610T, който скоро ще отпътува при своя нов собственик. Машините са сред най-надеждните на българския пазар и едни от малкото с шарнирна връзка между кабината и предната ос, което спомага за голямата маневреност на товарача.

Навесните тороразпръскващи машини на BOGBALLE и продълбочителите на BADALINI със и без дискова секция също бяха сред разглежданите машини на изложението.

 

Кои бяха акцентите на щанда на Булагро АД?

Топ продуктът на VALAGROYIELD ON, който увеличава съдържанието на протеин и влияе положително върху качеството и количеството на продукцията, беше сред най-коментираните ни предложения. Той е нов за българския пазар, но с впечатляващи резултати от редица страни по света и бързо набира популярност сред родните фермери.

Испанската компания SAS също се представи с редица интересни и уникални за българския пазар листни торове - това са еднокомпонентните торове с макроелементи Coda N 33, Coda P 54 и Coda K 30, както и новите предложения при задоволяване на специфични недостици - Coda Fe-L, Coda Cu-L, Coda Mn-L и Codaquel

Благодарим на всички, които ни посетиха, и желаем успешна и плодородна година!

Компаниите на Булагро