Начало  ›  Новини  ›  БУЛАГРО СТАРТИРА СЕРИЯ ОТ МАЩАБНИ ПОЛЕВИ ДЕМОНСТРАЦИИ

БУЛАГРО СТАРТИРА СЕРИЯ ОТ МАЩАБНИ ПОЛЕВИ ДЕМОНСТРАЦИИ

За поредна година екипът на БУЛАГРО организира мащабна серия от полеви демонстрации в цялата страна.

Земеделците ще могат да видят в действие селскостопанска техника на водещи световни марки и да се убедят, че при нас ще открият висококачествени машини, отговарящи на всички техни изисквания и специфични нужди.

Акцент тази година ще бъдат новостите при прикачния инвентар на компанията POETTINGER - ще презентираме новата дискова брана TERRADISC 6001T, която идва с редица подобрения. Фермерите ще видят и прецизна почвообработка с помощта на обръщателни плугове и сеялки, както и специализираната зелена линия на австрийския концерн. Другите брандове, които ще бъдат представени по време на демонстрациите, са датските пръскачки HARDI, австрийските култуватори EINBOECK, прикачен инвентар на италианската марка MASCAR, трактори JOHN DEERE и FARMER, телескопични товарачи SCHAEFFER LADER.

Освен агро-техника, по време на презентациите ни ще представим пред фермерите специална селекция от високодобивни сортове семена и иновативни продукти за хранене на растенията - микрогранулирани торове, растежни регулатори и биостимулатори. Специалистите от БУЛАГРО ще предложат най-подходящите продукти спрямо специфичните условия във всеки регион и ще дадат ценни съвети на земеделците за предстоящата есенна кампания.

Първата част от демонстрациите ще се проведе в северна България при следния график:

23.07 - гр. Исперих, полето на ЗК "Хан Аспарух"


25.07 - с. Паскалево, обл. Добрич , полето на ЗКПУ "Възраждане"


30.07 - с. Славотин, обл. Монтана, полето на "Еко Агро" ООД


01.08
- с. Вълчитрън, обл. Плевен, полето на ЕТ "Георги Таров"


06.08 - с. Пиперково, общ. Ценово, обл. Русе, полето на ЕТ "Понко-5"

 Начален час за всички демонстрации: 11:00 ч.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Компаниите на Булагро