Начало  ›  Новини  ›  Булагро спечели престижното отличие Best Buy Award

Булагро спечели престижното отличие Best Buy Award

С голямо удовлетворение споделяме с вас новината, че Булагро бе отличена с престижната награда "Best Buy Award", за най-добро съотношение между цена и качество в категорията "Семена пшеница и ечемик".

Отличието се присъжда от швейцарската независима организация ICERTIAS (http://www.icertias.com), която провежда изследвания, измерващи клиентския опит, мнения и нагласи по отношение на производителите и доставчиците на услуги, предлагащи най-добро качество в съответния ценови клас. На базата на проучване сред 1200 земеделски производители от цяла България, попитани кой доставчик биха избрали при покупката на семена пшеница и ечемик, ако водещ критерий за тях е съотношението "цена - качество", победител с най-много събрани гласове е Булагро АД.

ICERTIAS е водеща, частна, политически независима, международна организация, която проучва пазара и открива, сертифицира и награждава компании, продукти и услуги с изключително качество, насочвайки потребителите от целия свят към най-доброто, което пазарът предлага. Със своите сертифициращи програми Best Buy Award, QUDAL – QUality meDAL и Customers’ Friend certification, ICERTIAS понастоящем присъства в над 40 страни от 5 континента. Основана в Швейцария през 2011 година, организацията ICERTIAS е регистрирана като “ICERTIAS – International Certification Association GmbH” в търговския регистър на Швейцария.

Тази награда е едно огромно признание за труда и усилията, който вече 32 години полагаме, за да отговорим на непрекъснато променящите се нужди на българския земеделец.

Дължим това признание на Вас, нашите лоялни клиенти!

Благодарим Ви за доверието!

Компаниите на Булагро