Начало  ›  Новини  ›  БУЛАГРО СЕ ПРЕДСТАВИ НА БАТА АГРО 2013

БУЛАГРО СЕ ПРЕДСТАВИ НА БАТА АГРО 2013

За четвърти пореден път БУЛАГРО взе участие в най-голямото и престижно специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО, което се проведе от 13-ти до 17-ти май на летището в гр. Стара Загора под мотото "Модерни решения за модерно земеделие". Тази година изложението бе с 60% повече изложбена площ, простираща се на дължина от 1500 м, и събра хиляди фермери от всички краища на страната.

 

На щанда на БУЛАГРО МАШИНИ посетителите видяха техника на водещи европейски производители - POETTINGER, HARDI, MASCAR, FARMER, EINBOECK, GOLDONI, SCHAEFFER LADER. Силен интерес предизвикаха полевите демонстрации на безпилотно управление на трактор посредством навигационната система LEICA, както и на пръскачките HARDI с уникалната TWIN система с въздушна асистенция, гарантираща минимално отвяване при пръскане. Акцент тази година беше новата дискова брана на POETTINGER TERRADISC 6001T с редица подобрения, осигуряващи перфектна работа, стабилност и прецизност. На щанда ни тази година фермерите видяха и нашето предложение за завършена зелена линия, включваща косачката NOVACAT на POETTINGER, балопреса и фолирка MASCAR. Посетителите обърнаха специално внимание на полските трактори за редова обработка FARMER с двигател Джон Диър, преден мост и трансмисия Караро, които ги впечатлиха с високото си качество и добра цена.

 

Тази година на щанда ни в сектор "Семена, торове и продукти за растителна защита" отново представихме иновации в областта на храненето на растенията, включващи прототипи на нови продукти, които БУЛАГРО ще предложи ексклузивно на българския пазар. Това са:

- МЕГАФОЛ Протеин - за увеличаване съдържанието на протеин в зърнените култури;

- Нова разновидност на добре познатия биостимулатор РАДИФАРМ - RELEASEED, предназначен специално за третиране на семена;

- РЕФЛЕТ - най-новият продукт срещу термален стрес на френската компания SDP;

- Хелатирани микроелементи, желязо, манган, молибден.

 

Акцент при семената беше ексклузивно предлаганата от БУЛАГРО високодобивна пшеница сорт ЛИЛИЯ, както и сортовете ЕНОЛА, ЕЛЕМЕНТ, СОБЕЛ и ечемик НИВЕС.

 

Благодарим на всички наши настоящи и потенциални клиенти и партньори, които посетиха щандовете на БУЛАГРО на БАТА АГРО 2013!

 

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ СНИМКИ ОТ ИЗЛОЖЕНИЕТО ТУК

 

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ ИЗЛОЖЕНИЕТО ТУК

Компаниите на Булагро