Начало  ›  Новини  ›  БУЛАГРО ПРЕДСТАВЯ АТРАКТИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЕСЕННАТА КАМПАНИЯ

БУЛАГРО ПРЕДСТАВЯ АТРАКТИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЕСЕННАТА КАМПАНИЯ

По време на полевите демонстрации на селскостопанска техника, които се провеждат в цялата страна през месец август, екипът на БУЛАГРО представя новостите, които ще предложи на своите клиенти за есенната кампания.

В портфолиото си от семена сме подготвили изключително качествени и високодобивни сортове и хибриди:

- Пшеница ЛИЛИЯ - селекция на Добруджански Земеделски Институт, с трайно високи добиви. Произвежда се в нашата база в с. Яздач и вече десета година се разпространява ексклузивно от БУЛАГРО.

- Пшеница ЕНОЛА C1 - високодобивна, белокласа, осилеста пшеница, подходяща за интензивно отглеждане.

- Пшеници СОБЕЛ, ЕЛЕМЕНТ и ечемик НИВЕС на френската компания КОСАД СЕМАНС - висококачествени сортове, чието производство и заготовка се извършва в базата ни в с. Яздач.

- От тази година включихме в портфолиото си нова селекция австрийски семена пшеница и ечемик - високодобивни и устойчиви на полягане и зимни повратни студове. През последните години резултатите от тестването им в Австрия и южна Румъния са над 1200 кг/дка. Сортовете са изключително подходящи и с висока адаптивност към българските климатични условия.

- Друго интересно предложение е сортът тритикале КАЛОРИУС, чието име говори ясно за неговите качества. КАЛОРИУС притежава много висока енергийна и фуражна стойност, устойчив е на болести, измръзване и полягане, характеризира се с ранно узряване и средна височина на растението. Идеален е за фуражни цели, а също и за термична обработка.

- Ново предложение в нашето портфолио са двата хибрида рапица на френската компания КОДИСЕМ, която БУЛАГРО предлага ексклузивно на българския пазар - КОДИРАП и КОД 1292. Марката КОДИСЕМ представя генетика и селекция от ново поколение - резултат от най-добрите френски и международни източници. Богатото генетично разнообразие, с което разполага компанията, позволява да се въвеждат най-адаптираните към местните условия сортове и хибриди.

БУЛАГРО е един от най-големите дистрибутори за България на ВИТАВАКС 200 FF - най-добрия обеззаразител в света и единствения патентован растежен регулатор. И през този сезон препоръчваме ВИТАВАКС на всички свои клиенти, а предложението ни при ечемика е продуктът РАНКОНА на компанията КЕМТУРА. Разбира се, БУЛАГРО ще продължи да продава и обеззаразители на другите водещи марки в бранша, като КИНТО Плюс, ЛАМИДОР, РАКСИЛ УЛТРА, РАКСИЛ 060.

Освен висококачествени семена, тази година предлагаме на нашите клиенти и услугата ОБЕЗЗАРАЗЯВАНЕ със специална техника. Разполагаме със шест машини, които предоставяме безплатно, при условие, че клиентът закупи от нас препарата за обеззаразяване. Заедно с наш работник, машините идват директно при вас, извършват почистване и едновременно с това - обеззаразяване на семената.

Строежът на последната ни важна инвестиция - завод за почистване и заготовка за семена, който стартира през март, вече е на финалната права. С негова помощ целият път на семето от производството му в базата ни в село Яздач, през неговото почистване и заготовка, до крайното пакетиране, е контролиран процес, с което гарантираме високото качество на нашата продукция.

Компаниите на Булагро