Начало  ›  Новини  ›  БУЛАГРО ОТКРИ МОДЕРЕН ТЪРГОВСКИ И СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР В МОНТАНА

БУЛАГРО ОТКРИ МОДЕРЕН ТЪРГОВСКИ И СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР В МОНТАНА

На 20.10.2014 г. се проведе официалното откриване на новия търговско-сервизен център на БУЛАГРО в град Монтана. Инвестицията в новата придобивка е за над 1 млн. евро. Модерната база е разположена върху парцел с площ от 3 200 кв.м. и включва сервизно хале за извършване на специализирани тежки ремонти на машини, магазин и голям склад за резервни части, зала за провеждане на презентации, обучения и конференции, както и офиси.

На широката изложбена площадка пред сградата посетителите на агроцентъра могат да разгледат разнообразна селскостопанска техника от най-високо ниво – трактори, сеялки, плугове, дискови брани, прикачни и самоходни пръскачки, машини за косене, балиране, торене на водещи в световен мащаб европейски производители: POETTINGER, HARDI, MASCAR, EINBOECK, BREDAL, SCHAЕFFER LADER и други. В новия търговско-сервизен център на БУЛАГРО квалифицирани специалисти – сервизни инженери, търговски представители и консултанти по продажба на резервни части, ще бъдат на разположение на всички земеделци от региона, за да осигурят бързо, навременно и точно задоволяване на техните нужди.

Събитието уважиха клиенти и партньори на БУЛАГРО от страната и чужбина, които приветстваха важната за модернизацията на земеделието в региона инвестиция. Кметът на община Монтана г-н Златко Живков аплодира екипа на компанията за успешното реализиране на проекта в толкова кратък срок и изрази задоволството си от добрата съвместна работа и от новите възможности за развитие на града и областта, които отварянето на модерния център ще донесе.

С новата база холдингът затвърди присъствието си в Северозападна България - един от стратегическите за земеделието ни региони. Изпълнителният директор - Инж. Христофор Бунарджиев увери всички фермери от областта, че с модерния търговски и сервизен център БУЛАГРО ще бъде винаги близо до тях и на разположение с иновативна техника, професионални съвети и качествено сервизно обслужване, за да вървят заедно напред и нагоре!

Булагро Груп Холдинг е търговска компания, чиято дейност е изцяло фокусирана върху аграрния сектор. Дружеството е основано през 1989 г., а в холдинговата структура в момента работят повече от 100 служители, разпределени в 4 компании. Една от тях е Булагро Машини АД, която има над 10 годишно присъствие на пазара на селскостопанска техника у нас. Централният офис на компанията се намира в Стара Загора, а освен него на разположение на земеделците от страната са три модерни търговско-сервизни центъра в Добрич, Полски Тръмбеш и Монтана, както и два магазина за резервни части - в с. Вълчитрън, Плевенско и с. Зафирово, Силистренско. Осем търговски представители и двадесет сервизни екипа обслужват всички земеделски райони в  България.

Компаниите на Булагро