Начало  ›  Новини  ›  Булагро Машини участва в годишния семинар на АЗПБ

Булагро Машини участва в годишния семинар на АЗПБ

Третата национална среща на Асоциацията на Земеделските Производители в България се проведе от 4-ти до 6-ти февруари в хотел Адмирал, к.к. Златни Пясъци. Булагро Машини АД беше основен спонсор на събитието, което събра над 500 фермери от цялата страна.

Акцент в презентацията ни бяха продуктите на двата ни основни бранда - пръскачките HARDI и прикачния инвентар POETTINGER. При POETTINGER, показахме новостите и предимствата на двете основни линии - зелената линия, включваща косачки, сеноразпръсквачи, сеносъбирачи и самотоварещи се ремаркета, и линията за почвообработка, състояща се от плугове, култиватори, дискови брани и сеялки.

Продуктите на пазарния лидер при пръскащата техника в България - HARDI, на които фокусирахме вниманието на гостите, бяха сериите прикачни пръскачки RANGER, NAVIGATOR и COMMANDER, както и самоходните пръскачки ALPHA с уникалната система за пръскане с въздух TWIN.   

Форумът, организиран от АЗПБ, събра на едно място земеделци, представители на бизнеса, държавните органи и неправителствени организации и със своята богата програма и професионална организация се доказа като едно от най-значимите събития в земеделския сектор у нас.

Компаниите на Булагро