Начало  ›  Новини  ›  БУЛАГРО МАШИНИ С ДЕМОНСТРАЦИЯ В ПОЛСКИ ИЗВОР

БУЛАГРО МАШИНИ С ДЕМОНСТРАЦИЯ В ПОЛСКИ ИЗВОР

На 28.07.2015 г. Булагро машини АД гостува в Полски извор при ЗП Иван Иванов. На полевата демонстрация гостите имаха възможност да наблюдават в действие техниката на утвърдилите се марки POETTINGER, HARDI, EINBOECK, BOGBALLE, BADALINI и SCHAEFFER и да се убедят в тяхната ефективност. Освен с новостите в селскостопанската техника, фермерите се запознаха и с актуалните препарати за растителна защита и семена.

Радко Христов, специалист торове и хранене на растенията, запозна фермерите с нашите нови продукти – акценти за предсеитбена употреба, които подпомагат културите в зимния период и при стресови условия. Най-новото ни предложение за основно торене е линията Fertimax+: Fertimax+ 10:20+S /произведен за Булагро от Елексир Зорка, един от водещите торови заводи в Европа/ и Fertimax+14:14:14 /произведен в Йордания/. Другият акцент бе поставен върху Радифарм /на Валагро, Италия/- биостимулатор с доказан ефект за развитие на здрава и витална коренова система.

 Христина Зангоци представи гамата висококачествни сертифицирани семена, произведени от Булагро Земя с най-доброто от българската, австрийска и френска генетика. Пшеничните сортове Енола, Драгана и Лилия /ексклузивно от Булагро/ и ечемик Лардея и Емон са с българска генетика, пшеница Амикус и Вулканос /предлаган само от Булагро/ и ечемик Ханелоре са от Saatbau Linz, Австрия; и Собел и Софру, сортове пшеница на френската компания  Caussade Semences. Специално внимание бе обърнато на високодобивния зимен хибрид рапица Мазари, наричана „Зведзата на сезона“, предлагана ексклузивно от Булагро.

Благодарим на нашия домакин и на присъствалите на демонстрацията и до нови срещи в с. Зафирово на 30.07.2015 г. 

Компаниите на Булагро