Начало  ›  Новини  ›  БУЛАГРО МАШИНИ АД ПРЕДСТАВИ "ЗЕЛЕНАТА ЛИНИЯ" ВЪВ ВЪЛЧИТРЪН И ВЕДРАРЕ

БУЛАГРО МАШИНИ АД ПРЕДСТАВИ "ЗЕЛЕНАТА ЛИНИЯ" ВЪВ ВЪЛЧИТРЪН И ВЕДРАРЕ

Следвайки традицията да бъде максимално близо до клиентите си в точния момент, „Булагро машини“ АД проведе 2 полеви демонстрации на т.нар. „зелена линия“ – една в с. Вълчитрън и една в с. Ведраре, показвайки пълния цикъл при производството на силаж.

Първи фермерите в Плевенско имаха възможността да наблюдават работата на лидерите в производството на прикачен инвентар POETTINGER и MASCAR директно на полето. Началото бе дадено от косачката на POETTINGER NOVACAT в челен и навесен вариант, след което по полето минаха сеноразпръсквачът POETTINGER HIT и сеносъбирачът POETTINGER TOP. Демонстрацията завърши с балиране и фолиране на кръгли бали с машини на италианския производител MASCAR – балопреса MASCAR MONSTER CUT и машина за фолиране на кръгли бали модел 5100 А.

В демонстрацията се включи и представител от „Булагро“ АД, който демонстрира с примери поразителната разлика в растежа на царевицата и слънчогледа, третирани с микрогранулаторен тор  Микро NP 4.30 + Zn.

Фермерите в с. Ведраре, Карловско също се убедиха в устойчивостта, прецизността и ефективността на предлаганите от „Булагро машини“ АД машини. На демонстрацията бяха представени навесната косачка на POETTINGER NOVACAT, сеноразпръсквачът POETTINGER HIT и сеносъбирачът POETTINGER TOP. Последна по демонстрационното поле мина вариаторната балопреса на MASCAR MONSTER CUT.

Силният интерес към проведените от „Булагро машини“ АД демонстрации на „зелената линия“ доказа, че бългрските земеделски производители търсят здрави, производителни и ефективни машини, какъвто е и предлаганият от лидерите на пазара POETTINGER и MASCAR прикачен инвентар. 

Компаниите на Булагро