Начало  ›  Новини  ›  БУЛАГРО МАШИНИ АД ДАДЕ НАЧАЛО НА ПОРЕДИЦАТА ЛЕТНИ ПОЛЕВИ ДЕМОНСТРАЦИИ В С. ЗАГОРЕ

БУЛАГРО МАШИНИ АД ДАДЕ НАЧАЛО НА ПОРЕДИЦАТА ЛЕТНИ ПОЛЕВИ ДЕМОНСТРАЦИИ В С. ЗАГОРЕ

Както всяка година, Булагро Машини АД провежда мащабна лятна кампания от демонстрации с цел запознаване на земеделските производители от цялата страна както с утвърдилите се на пазара машини, така и най-иновативните технологии в селскостопанския сектор. От пролетта на 2015 г. Булагро Машина АД е официален представител на датския производител на тороразпръскващи машини BOGBALLE.

Първата демонстрация се състоя в с. Загоре на 23.07.2015 г., община Стара Загора, събирайки множество заинстригувани фермери, които наблюдаваха в действие техниката на HARDI, POETTINGER и SCHAEFFER. В демонстрацията се включиха и колегите от Булагро АД, които представиха най-актуалното в сферата на растителната защита и семената.

Най-новото ни предложение за основно торене е линията Fertimax+: Fertimax+ 10:20+S /произведен за Булагро от Елексир Зорка, един от водещите торови заводи в Европа/ и Fertimax+14:14:14 /произведен в Йордания/. Другият акцент бе поставен върху Радифарм /на Валагро, Италия/- биостимулатор с доказан ефект за развитие на здрава и витална коренова система. 

Представени бяха гамата висококачествни сертифицирани семена, произведени от Булагро Земя с най-доброто от българската, австрийска и френска генетика на австрийската компания Saatbau Linz, на френската компания  Caussade Semences. Специално внимание бе обърнато на високодобивния зимен хибрид рапица Мазари, наричана „Зведзата на сезона“, предлагана ексклузивно от Булагро. 

Благодарим на домакина ни г-н Пламен Нешев и на гостите на демонстрацията, а нашето турне продължава към с. Полски извор, общ. Камено.

Компаниите на Булагро