Начало  ›  Новини  ›  Булагро и Партньори на Средиземноморски круиз

Булагро и Партньори на Средиземноморски круиз

След напрегнатата есенна кампания дойде време за заслужена почивка, която участниците в програмата "Булагро и Партньори" споделиха с нас на борда на плаващия град MSC Splendida. Прекарахме десет вълнуващи дни в прекрасното Средиземноморие и имахме възможността да видим редица красиви и забележителни места. 

Отплавахме от Генуа и след един лежерен ден, изпълнен в лукс на борда на кораба, акостирахме в Малага - столицата на Андалусия и родното място на художника Пикасо. Следващото ни пристанище беше Казабланка, която ни плени с мароканския си чар и неповторимата атмосфера. На шестия ден от нашето пътуване пристигнахме в столицата на Португалия и града на мореплавателите - Лисабон. След обиколка на внушителните културни забележителности - кулата Белем, манастира Jeronimos, прекрасните площади и улици на историческия център, се убедихме, че това е една от най-красивите европейски столици. Продължихме да колекционираме емоции в най-космополитния испански град - Барселона. Съчетанието между модерна и класическа архитектура, уникалните сгради на Гауди и жизнерадостната Рамблас направиха преживяването ни незабравимо. Последна спирка от нашия круиз беше най-големият пристанищен град във Франция - Марсилия, където се потопихме в обаянието на Френския прованс, разходихме се по старото пристанище, плажовете на Лазурния бряг и видяхме известната с граф Монте Кристо крепост Иф.

Благодарим на всички наши клиенти, че отново ни се довериха и ви гарантираме, че пред 2017 година ще ви изненадаме с още приказни дестинации, които да посетим заедно!

Компаниите на Булагро