Начало  ›  Новини  ›  Булагро и Партньори на остров Мавриций

Булагро и Партньори на остров Мавриций

В края на една трудна земеделска година, изпълнена с много предизвикателства, заедно с участниците в програмата "Булагро и Партньори" се отдадохме на заслужена почивка. А какво по-добро място за това от един малък райски остров, скътан някъде в Индийския океан, потънал в зеленина, с брегове, покрити с мек златист пясък, кристално чисти лагуни и пленяващ коралов риф. В разгара на зимата пътуването ни до Мавриций беше като бягство в рая!

Седемдневното ни приключение беше изпъстрено от незабравими преживявания, като екскурзия сред дълбоки сини води на борда на катамаран, гмуркане в приказния коралов риф, плуване с делфини, разходка и шопинг в популярното село Гранд Байе, посещение на живописни градчета, резервати, паркове и запознаване с богатата култура и интересните обичаи на местните. Разбира се, за любителите на лукса и истинския релакс също беше помислено - луксозният ни спа център предлагаше разнообразие от процедури за всеки вкус. 

Благодарим на всички наши клиенти, които и през 2016 година избраха Булагро за свой партньор! Пожелаваме ви успешна Нова Година и ви обещаваме да продължаваме да ви радваме с нови незабравими пътешествия по целия свят! 

Компаниите на Булагро