Начало  ›  Новини  ›  Булагро и Партньори на незабравим Карибски круиз!

Булагро и Партньори на незабравим Карибски круиз!

В края на месец Януари, заедно с наши клиенти, които отново предпочетоха да прекарат своята зимна почивка с Булагро, избягахме от студа в България и се пренесохме в магията на Карибите!

Отправна точка на круизното ни пътешествие беше Маями, от където, след кратка разходка, се качихме на борда на луксозния кораб MSC Seaside и отплавахме в тюркоазените води на Карибско море. След релаксиращ ден в открито море, акустирахме в Пуерто Рико - екзотичен остров с богата история, открит от Христофор Колумб през далечния 15-ти век. 

На следващия ден имахме възможността да посетим Шарлот - най-големият град и столица на Американските Вирджински острови, който ни очарова с дивата си красота и пищна растителност. След него се отправихме към Сент Маартен - красив карибски остров с холандска и френска част, с много чар и интересна архитектура. 

Разбира се, нямаше как да пропуснем една от най-известните карибски дестинации - Бахамите! Наша спирка тук беше най-популярният от Бахамските острови - Насау. Оставиха ни без дъх приказните плажове и пейзажи, излезли сякаш от приказка. 

Пътуването ни до Карибите беше наистина незабравимо и остави у нас неутолимо желание да се върнем отново и отново!

Благодарим на всички, които отново ни се довериха и споделиха това преживяване с Булагро!

Компаниите на Булагро