Начало  ›  Новини  ›  Булагро и Партньори на магичния остров Шри Ланка

Булагро и Партньори на магичния остров Шри Ланка

В края на 2018-та година участниците в програмата "Булагро и Партньори" прекараха десет незабравими дни в тропическия рай на остров Шри Ланка. Поради големия интерес екскурзията беше разделена в цели три групи!

Когато прочетете някъде, че островната държава Шри Ланка (някога известна като Цейлон) е рай на земята, това няма да е просто клише. Освен с богатата си култура, островът ни очарова и с многобройните си градини, неповторим растителен и животински живот, загадъчни планини и белоснежни плажове, уникална кухня и плодови аромати. Неслучайно Марко Поло, стъпвайки на Шри Ланка, възкликва: „Най-красивият остров на света!“. 

Изживяванията ни на острова бяха наистина незабравими - хранене и яздене на слонове в парк Пинавала, посещение на древния будистки "Храм на зъба на Буда" и Музея на скъпоценните камъни, разходка из шарените улици на най-големия град в Шри Ланка - Коломбо и любуване на красивия залез във форта на Гале. Всичко това, в съчетание с пълния релакс в луксозния петзвезден комплекс на самия плаж Риу Шри Ланка, ни помогна да се откъснем от ежедневните грижи и да се заредим с енергия за предизвикателствата на новата година.

Благодарим на всички, които за пореден път ни се довериха и споделиха с нас това уникално преживяване!

Компаниите на Булагро