Начало  ›  Новини  ›  Булагро и Партньори на магичните Сейшели

Булагро и Партньори на магичните Сейшели

Пътуването ни до Сейшелите беше планирано за края на 2020-та година, но за съжаление световната пандемия ни принуди да го отложим. Всички участници в програмата "БУЛАГРО И ПАРТНЬОРИ ОБИКАЛЯТ СВЕТА" бяха ентусиазирани и повече от нетърпеливи да посетят това райско кътче на земята. И не останаха разочаровани!

В края на октомври потегли първата група, а седмица по-късно - втората. Заредени с усмивки и желание за нови емоции, нашите клиенти и колеги прекараха осем незабравими дни в лукс, спокойствие и наслада за сетивата в хотел Constance Ephelia, разположен на един от най-красивите плажове на остров Mahé, с изглед към морския национален парк Port Launay. 

Определено най-впечатляващи за всички бяха топлите лазурни води на Индийския океан, пищната зелена растителност на острова, древните плодове Коко де мер, които не могат да се видят на нито едно друго място в света, вкусната храна, ароматните коктейли и не на последно място - великолепните залези.

Всеки участник успя да усети Сейшелите по свой начин и се върна с частица от тях в сърцето си. Това изживяване ни зареди със свежи сили, с които да посрещнем предизвикателствата на новата стопанска година!

Благодарим на всички, които за пореден път ни се довериха и споделиха с нас магията на Сейшелите!

Компаниите на Булагро