Начало  ›  Новини  ›  БУЛАГРО И ПАРТНЬОРИ В РУСИЯ 2015

БУЛАГРО И ПАРТНЬОРИ В РУСИЯ 2015

Величествената Русия - това бе дестинацията на поредното незабравимо пътешествие от програмата "Булагро и Партньори", което се проведе в две групи от 29 Май до 13 Юни.

Първо посетихме руската столица Москва, която без колебания може да бъде наречена център на духовната култура на света. Прекрасният град а расте в крачка с модерния свят, като съумява да запази уникалността си, базирана на дълга история. Забележителностите на Москва са доказателство за политическата, културна и религиозна власт, която притежава Русия от миналото до днешни дни. Сред красивите места, които видяхме, бяха Червеният Площад, Третяковската галетия, Националния историко-архитектурен художествен музей – Заповедник Коломенское, двореца на цар Алексей Михайлович, Кремъл и Оръжейната Палата.

След достолепието на Москва, пътешествието ни отведе в Санкт Петербург - с основание считан за един от най-красивите градове в света. За това имат заслуга както живописното му местоположение, така и грандиозната градска архитектура. Първо разгледахме Дворцовия площад, Василиевския остров, Исакиевския площад, събора Смолни, крайцера Аврора и Петропавловската крепост, след което посетихме Ермитаж - великолепен дворцов ансамбъл, който е бил официалната резиденция и съкровищница на Великата императрица Екатерина I. Разходихме се и до Петерхоф - летният дворец на Петър Първи, използван за резиденция, разположен на естествена тераса с изглед към Балтийско море. За финал избрахме Големия Дворец на Екатерина I с впечатляващия Екатеринин Парк, който е сред най-красивите в света.

Незабравимата екскурзия до Русия ни зареди с много положителни емоции и енергия за началото на лятната кампания. Благодарим на нашите клиенти, че споделиха това вълнуващо преживяване с нас и им желаем успешна жътва!

Компаниите на Булагро