Начало  ›  Новини  ›  БУЛАГРО И КОСАД СЕМАНС СЪВМЕСТНО НА УНИКАЛЕН ПО РОДА СИ БРЕДБИЛДИНГ

БУЛАГРО И КОСАД СЕМАНС СЪВМЕСТНО НА УНИКАЛЕН ПО РОДА СИ БРЕДБИЛДИНГ

В средата на юни 2019 г. екипите на Булагро АД и Косад Семанс България ЕООД взеха участие в уникален по рода си тим билдинг, целящ сплотяване на двата екипа, сработване и катализиране на потенциала им и подсилване на чувството за екипност чрез съвместното приготвяне на хляб.

В сърцето на Балкана, комплекс Чифлика, колегите ни се насладиха на 2 прекрасни дни, през които имаха възможност да се опознаят помежду си, да повишат ангажираността си към работните процеси във фирмата и да се създаде у всеки чувство на принадлежност към екипа. Всички етапи от създаването на хляба бяха натоварени със смисъл, сходен на работните практики в компанията – чрез въвличането на всеки в общата работа и постигане на възможно най-добрия резултат се цели осъзнаване важността на работата на всеки. А резултатът беше повече от прекрасен - ароматът на топлия хляб се разнесе навсякъде и всички споделиха заедно „насъщния”.

Двата екипа отделиха време и да опреснят знанията си за ексклузивно предлаганите от Булагро АД продукти на Косад Семанс, актуални за предстоящия сезон, както и да отморят в СПА центъра на хотела.

Благодарим на всички участници за отдадеността, активността и споделените хубави моменти!

 
 

Компаниите на Булагро