Начало  ›  Новини  ›  Булагро Земя стана на 10 години!

Булагро Земя стана на 10 години!

На 19-ти юли най-новата компания от холдинга на БУЛАГРО отпразнува своя десети юбилеен рожден ден. Събитието се състоя в ресторант Верея в Стара Загора и събра над 120 гости - арендодатели от региона на село Яздач. Кулминацията на вечерта беше организираната от Булагро Земя томбола с награда - чисто нов широкоекранен телевизор, който бе спечелен от г-жа Янка Ненова от с. Яздач.

БУЛАГРО ЗЕМЯ е създадена през месец април 2007г. с основна цел арендуване на земя и производство на земеделска продукция върху нея.

Базата на компанията се намира в с. Яздач, обл. Стара Загора. Тя е обособена като своеобразно опитно поле за тестване на нови сортове и хибриди семена, продукти за растителна защита, технологии. Компанията е лицензиран производител и търговец на зърнено-житни семена и предлага на българския пазар висококачествени семена - френска, австрийска и българска генетика. През 2013 година в базата на Булагро Земя заработи и модерен завод за заготовка на семена за посев, оборудван спрямо най-новите технологии и със стриктен контрол на качеството. С тази инвестиция БУЛАГРО ЗЕМЯ гарантира качеството на продукцията от полето до вратата на клиента.

Компаниите на Булагро