Начало  ›  Новини  ›  БУЛАГРО взе участие в БАТА АГРО 2014

БУЛАГРО взе участие в БАТА АГРО 2014

И тази година нашите търговски екипи от Булагро АД и Булагро Машини АД взеха участие в най-престижното специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО, което се проведе от 26-ти до 29-ти август на летище Стара Загора.

В сектор "Машини" на площ от 1000 кв. м. представихме иновативна селскостопанска техника за пръскане, почвообработка, сеитба, зелена линия, телескопични товарачи, както и най-модерните навигационни системи с автопилот. Брандовете, които показахме, са сред лидерите на пазара в Европа - POETTINGER, HARDI, EINBOECK, MASCAR, SCHAEFFER LADER, FALC, LEICA GEOSYSTEMS.

На щанда на Булагро АД в сектор "Семена" посетителите се запознаха със селекцията ни високодобивни семена за предстоящата кампания по сеитба на рапица, пшеница и ечемик - водеща френска, австрийска и българска генетика. Традиционно представихме и най-добрите продукти в областта на храненето на растенията и биостимулатори на италианската компания ВАЛАГРО, които помагат на културите да преодолеят стресовите условия и значително повишават добивния им потенциал.

Компаниите на Булагро