Начало  ›  Новини  ›  БУЛАГРО АД С ИНФОРМАЦИОНЕН СЕМИНАР И В ПЛЕВЕН

БУЛАГРО АД С ИНФОРМАЦИОНЕН СЕМИНАР И В ПЛЕВЕН

На 23 юли 2015 г. в живописната местност Кайлъка (Плевен) Булагро АД съвместно с партньори от Косад Семанс и фирма Ариста проведе поредния семинар с клиенти, на който бяха представени атрактивни оферти семена рапица, житни култури и обзеззаразители за предстоящите кампании.

Над 60 земеделци от региона се запознаха с новите предложения за успешно земеделие.

Продуктовият специалист Христина Зангоци представи висококачествени сертифицирани семена производство на Булагро Земя. Семената са заготвени в новия модерен завод в базата на Булагро Земя в с. Яздач и отговарят на всички изисквания от наредбата по Закона за посевния и посадъчния материал. Сред пшениците са сортовете Енола, Драгана и Лилия (екскузивно от Булагро) от българската генетика, Собел и Софру на Косад Семанс и Амикус и Вулканос (ексклузивно) от австрийският лидер Саат Бау Линц. От ечемиците Булагро залага както на българска генетика (Емон и Лардея), така и на ечемик Хенелоре на австрийският партньор Саат Бау Линц.

Търговският Директор Г-жа М. Славова запозна земеделците с новите атрактивни пакетни програми за рапична и житна кампания с бонус круиз до Седемте Арабски Емирства. 

От иновативните продукти на Булагро АД  г-жа Славова представи биостимулатора Радифарм за пшеница и рапица, както и ексклузивното предложение комплексен тор от Булагро – Фертимакс.

Александър Костов от Косад Семанс представи новите сортове и офертите, които компанията предлага за предстоящия сезон. Булагро предлага ексклузивно и високодобивната рапица от зимния хибрид Мазари, позната още като "звездата на сезона", както и пълната гама житни култури и рапици на Косад Семанс.

Arysta lifescience, компанията, която обедини Ариста, Агрифар и Кемтура, представи продукти за обеззаразяване: обеззаразяване със златния стандарт, Витавакс - все още единствения патентован растежен регулатор, обеззаразител с две активни вещества - системен карбоксин и контактен тирам, както и най-новото попълнение от обеззаразителите триазоли: Ранкона 15 МЕ за пшеница, Ранкона I MIX за ечемик /със съдържание на ипконазол/ - пълна защита от патогени на семената, нова микроемулсия, безопасност при работа.

Бихме искали да благодарим на присъстващите на семинара земеделци и да пожелаем на всички успешен сезон.

Компаниите на Булагро