Начало  ›  Новини  ›  БАТА АГРО 2012 - ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО, ОЩЕ ПО-ДОБРО!

БАТА АГРО 2012 - ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО, ОЩЕ ПО-ДОБРО!

За трета поредна година от 08 до 12 май беше проведено изложението, което отговoри на своето мото „Още по-голямо и още по-добро" - БАТА АГРО.

Христофор Бунарджиев, председател на УС на БАТА и изпълнителен директор на Булагро Груп изрази задоволството си, че освен членове на асоциацията има представители на местната власт, финансови институции, университети, представители на Европейската комисия, фирми за семена, торове и услуги.
БАТА АГРО 2012 е в услуга на целия агробизнес сектор в страната. Посетителите за пореден път имаха възможността да се докоснат до най-модерните технологии в земеделието и да наблюдават в работен режим иновациите, въплътени в производството на селскостопанска техника от водещи световни марки в сектора.
Булагро АД се представи с иновации в храненето на растенията. Предложихме на българските земеделски производители подробна информация за широка гама от листни торове, биостимулатори, микронутриенти и други специални продукти, нови за нашия пазар, за всички основни култури, отглеждани в България.
Продуктите на водещите компании в тази област като Valagro - Италия, SDP - Франция и SAS - Испания можете да намерите единствено при нас.
 

 

 

Компаниите на Булагро