Начало  ›  За нас  ›  Партньори  ›  HARDI

Партньори

HARDI INTERNATIONAL е международна компания, чиято основна цел е да удовлетвори нуждите на потребителите от висококачествени продукти за ефективно, точно и прецизно прилагане на препарати за растителна защита. Световната мрежа за дистрибуция и продажби на ХАРДИ обхваща над 100 страни.

От 1957 година ХАРДИ обслужва непрекъснато нарастващите нужди от ефективна и прецизна растителна защита и днес компанията е лидер в механизираното прилагане на продукти за растителна защита. Тази позиция се поддържа чрез непрекъсната развойна дейност и иновации.

Вече 11 години ексклузивен представител на ХАРДИ за България е Булагро Машини. За този период марката извоюва първо място в България като пазарен дял в сравнение с всички други производители на прикачна пръскаща техника от Западна Европа. 35% пазарен дял определено е успех за ХАРДИ, но е и доказателство за добрата работа и надеждност на машините. Това доказателство се дава само от клиентите. Техните оценки от практиката са тези, които са определящи за развитието на бранда на пазара.

Компаниите на Булагро