Начало  ›  За нас  ›  Клиенти  ›  Мария Бенчева

Клиенти

“ С БУЛАГРО ИЗВЕЖДАМЕ ЗЕМЕДЕЛИЕТО НА ЕДНО ПО-ВИСОКО НИВО ”

Мария Бенчева

Председател на кооперацията в с. Бъдеще, обл. Стара Загора
Мария Бенчева

От 38 години работя в областта на селското стопанство. Почти целия ми трудов стаж премина в кооперацията, като в момента обработваме близо 11000 дка земя - основно пшеница, ечемик, царевица и слънчоглед. Нашите взаимоотношения с Булагро датират още от самото създаване на фирмата – ние сме едни от първите им клиенти и тази традиция продължава до ден днешен. Те са основният ни доставчик на семена, торове и препарати. Работим много добре с целия екип на фирмата и отношенията ни през годините са прераснали от професионални в чисто човешки и приятелски, което способства за по-добрата връзка между нас. Винаги са всеотдайни, всяка поръчка се изпълнява своевременно, винаги ни информират за новостите в областта на растителната защита, минералните торове, препаратите и новите технологии. Аз съм благодарна за помощта, която ни оказват, защото съвместно с тях успяваме да изведем земеделието на едно по-високо ниво.

Впечатлена съм от модерния сервиз на селскотопанска техника, който своевременно отреагира на всички повиквания от страна на клиентите и отстранява възникналите аварии, за да може машините да се върнат бързо на полето. Присъствала съм почти на всички семинари, които се организират и мога да твърдя, че Булагро винаги първи ни информират за всички иновации в областта на земеделието, което е от голяма полза за нас.

Пожелавам на г-н Бунарджиев и на целия екип най-вече здраве, да бъдат все така всеотдайни в работата си и да продължават да са на върха.

Мария Бенчева

Уебсайт: Мария Бенчева

Компаниите на Булагро