Начало  ›  Бюлетин

В разгара на лятото Булагро кипи от работа

‹ Към всички публикации
Bulagro AD s://bulagro.bg | В разгара на лятото Булагро кипи от работа

Лятното турне на Булагро Машини приключи успешно с демонстрация в софийското село Доганово

Какво успяхме да постигнем? Посетихме 8 локации във всички земеделски региони на страната, показахме в действие над 50 машини от най-висок клас на признати европейски производители, събрахме над 1000 фермери, обменихме ценен опит и много хубави емоции, за което благодарим на всички наши клиенти!

Научи повече

Вижте видео репортаж от демонстрацията ни в плевенското село Вълчитрън

Влезте в нашия Youtube канал и вижте как се справиха машините ни на полето на г-н Георги Таров, въпреки неблагоприятните сухи условия.

Научи повече

Булагро АД организира серия от регионални семинари в южна България

В разгара на лятото, малко след края на жътвата и преди началото на есенната кампания, Булагро АД отдели специално внимание на топ продуктите в областта на житните култури и рапицата в три поредни технически срещи със своите клиенти от южна България. Семинарите се проведоха на 5-ти, 10-ти и 11-ти август в три от най-хубавите винарски изби в региона - Братя Минкови, Уинди Хилс и Мидалидаре.

Научи повече

Булагро Машини АД ще участва на БАТА АГРО 2016

Очакваме ви на атрактивния щанд на Булагро Машини, където на площ от 1300 кв.м. ще видите разнообразна техника на признати европейски производители, ще получите съвети от нашите специалисти и ще имате възможността да се възползвате от страхотните ни панаирни промоции!

Научи повече

Този бюлетин е издаден от:

Булагро Груп Холдинг ЕАД

6014 Стара Загора

кв. Железник, БУЛАГРО Център

тел.: 042 / 600 171; 600 173

E-mail: office@bulagro.bg

Website: bulagro.bg

Компаниите на Булагро