Начало  ›  Бюлетин

Успешна сеитба с Булагро!

‹ Към всички публикации
Bulagro AD s://bulagro.bg | Успешна сеитба с Булагро!

PÖTTINGER TERRASEM - за сеитба с максимална ефективност

За сеитба с максимална ефективност изберете мулчиращите сеялки Terrasem на PÖTTINGER, с работна ширина от 3 до 9 метра. Концепцията за мулчиране Terrasem обединява обработка на почвата, уплътняване и сеене в една машина. Ефективната компактна дискова брана, уникалните гумени притъпкващи колела, перфектните ленти за засяване се грижат за оптимален работен резултат.

Вземете своята сеялка ТERRASEM с 2-годишна пълна гаранция от Булагро Машини – официален представител на PÖTTINGER за България.

Научи повече

Летните демонстрации на Булагро събраха стотици фермери в цялата страна

Юли и Август отново бяха месеците на традиционното лятно турне на Булагро, което тази година обхвана цели 9 локации! 

Последната ни демонстрация в с. Батак на 15-ти август беше и най-мащабна - пред земеделци от великотърновския регион показахме операции по почвообработка, сеитба, пръскане, както и голяма част от нашата специализирана зелена линия за косене, събиране на сеното, балиране на рулонни и правоъгълни бали, фолиране на рулонни бали.

Научи повече

Гарантирайте отличното развитие на посевите си с РАДИФАРМ - биостимулатор за кореновата система

РАДИФАРМ е уникален биостимулатор за кореновата система, който осигурява отличното поникване на засятите растения и хомогенното развитие на всички корени. Прилага се върху семената преди засяване, едновременно с обеззаразителя.

Научи повече

НОВИЯТ SCHÄFFER 9640Т: СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ

Моделът 9640 T бележи началото на ново поколение телескопични товарачи Schäffer. С обновения си дизайн, скорост на движение до 40 км/ч, SDCT автоматична трансмисия (Schäffer Трансмисия с Двоен Съединител) и ЕКО Режим, машината предлага опции, които до сега бяха немислими.

Научи повече

Този бюлетин е издаден от:

Булагро Груп Холдинг ЕАД

6014 Стара Загора

кв. Железник, БУЛАГРО Център

тел.: 042 / 600 171; 600 173

E-mail: office@bulagro.com

Website: www.bulagro.bg

Компаниите на Булагро