Начало  ›  Бюлетин

Време е да разтърсим земята!

‹ Към всички публикации
Bulagro AD s://bulagro.bg | Време е да разтърсим земята!

Започва най-мащабното турне от полеви демонстрации в цялата страна

И това лято екипите на Булагро Машини и Булагро АД са подготвили за земеделските производители от цяла България много атрактивни предложения, които ще бъдат представени по време на грандиозното ни лятно турне. То ще обхване цели девет региона във всички краища на страната и ще включи полеви тестове на прикачен инвентар от най-добрите европейски производители - Pöttinger, Hardi, Einböck, Mascar, Badalini, Bogballe. В рамките на демо дните ще бъде представена и специалната селекция на Булагро АД за есенната кампания - семена житни и рапица, обеззаразители, бистимулатори и комбинирани торове за предсеитбено приложение.

Научи повече

Комбинирани и фосфорни торове за есенната кампания - специални предложения!

За предстоящата есенна кампания сме ви подготвили комбинирани и фосфорни торове, които гарантират максимална ефективност на вложените средства и осигуряват пълноценно и балансирано доставяне на хранителни вещества. Продуктите можете да закупите от нас на изключително атрактивни цени и с условия за плащане и доставка според Вашите нужди.

Научи повече

Семената за Вашия УСПЕХ

За предстоящия сезон Ви представяме нашата селекция собствено производство сертифицирани семена житни и рапица, чието качество гарантираме от семепроизводния посев до Вашата врата!

От юли 2017 година модерният ни завод за заготовка на семена се сдоби с още една машина - за грубо почистване на семената от примеси. Така нашата съвременна високопроизводителна линия ще отговори на най-високите Ви изисквания. 


Научи повече

Този бюлетин е издаден от:

Булагро Груп Холдинг ЕАД

6014 Стара Загора

кв. Железник, БУЛАГРО Център

тел.: 042 / 600 171; 600 173

E-mail: office@bulagro.com

Website: www.bulagro.bg

Компаниите на Булагро