Начало  ›  Бюлетин

Лятното турне на БУЛАГРО продължава с демонстрации в северна България

‹ Към всички публикации
Bulagro AD s://bulagro.bg | Лятното турне на БУЛАГРО продължава с демонстрации в северна България

Полева демонстрация в с. Неофит Рилски, обл. Варна

Петата демонстрация от нашето мащабно лятно турне се радваше на силен интерес, въпреки горещините и началото на отпускарския сезон.

Показахме в действие техника на световно признати производители и представихме ексклузивните предложения от Булагро АД за предстоящата есенна кампания.

Научи повече

Полева демонстрация в Генерал Тошево, обл. Добрич

На 3-ти август продължихме обиколката си в североизточна България. На чудесното поле на кооперация Демокрация се събраха десетки земеделци от добричкия регион, които наблюдаваха прецизната работа на почвообработващата техника на POETTINGER и BADALINI, пръскачка с въздушна асистенция HARDI COMMANDER и отличния помощник за всяка ферма - телескопичния товарач SCHAFFER LADER.

Научи повече

Полева демонстрация в с. Крояч, обл. Разград

Въпреки сушата и горещото време, машините ни се представиха отлично и на предпоследната демонстрация от мащабната лятна кампания на Булагро край разградското село Крояч на 4-ти август. Фермерите от региона проследиха с особен интерес представянето на дисковата брана, мулчиращата сеялка и обръщателният плуг с нарезни дъски на австрийския концерн Пьотингер, както и продълбочителят на италианската компания BADALINI, отличаващ се с невероятно здрава изработка. 

Научи повече

Този бюлетин е издаден от:

Булагро Груп Холдинг ЕАД

6014 Стара Загора

кв. Железник, БУЛАГРО Център

тел.: 042 / 600 171; 600 173

E-mail: office@bulagro.bg

Website: bulagro.bg

Компаниите на Булагро