SP for IE SP for IE
SP for IE dot АГРИТРАК dot AGRITRACK dot BG EN  Начало Начало  За контакт E-Mail SP for IE
SP for IE SP for IE
SP for IE
ЗА НАС СЕРВИЗ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА КАРИЕРИ ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬОРИ ЗАПИТВАНЕ
SP for IE
SP for IE SP for IE
SP for IE SP for IE
SP for IE Лозаро-овощарски тракториЛозаро-овощарски инвентарСеялки за редови културиИнвентар за редова обработкаТороразпръскващи машиниПръскачкиПоливни устройстваФуражо-миксиращи ремаркетаПромоцииУпотребявани машини

FacebookЗа нас        За компанията     Основателят     История     Екипът     Нашата мисия

 

 

 

Един от лидерите на пазара в своя сектор, Агритрак разбира, че зад успехите на фирмата стоят нейните служители. Затова при подбора на кадри не се търсят просто хора за попълване на новите позиции, а хора, откриващи смисъла и удовлетворението от работата си. Постоянно се инвестира в допълнителна квалификация, за да се развиват персоналните качества и умения на служителите.


В екипа ни професионализмът е стремеж и поведение на всички колеги. Целим се високо, работим качествено и активно. Клиентите ни знаят, че винаги могат да разчитат на нашата компетентност, разбиране и честно отношение.


 
Изградили сме и разширяваме стабилен екип от административни и сервизни специалисти, мениджъри и консултанти, чието  единствено желание е да бъдат максимално полезни на клиента!

 

 

 

 

 

 

 

 

Търси
Новини
15.04.2013 БУЛАГРО ПОДКРЕПИ МЛАДЕЖКАТА ИНИЦИАТИВА "МЛАД И ЗЕЛЕН"
03.04.2013 ИНТЕРВЮ С ХРИСТОФОР БУНАРДЖИЕВ В ПРЕДАВАНЕТО "ОЩЕ ПО ТЕМАТА"
Виж още
Видео
Виж още
Галерия
Виж още
SP for IE
SP for IE      БУЛОЙЛ      БУЛАГРО МАШИНИ      БУЛАГРО АД                                                    
SP for IE
SP for IE      град Стара Загора, Булагро център, кв. "Железник", тел. 042/ 661159, факс: 042/660259           Маркетинг: Tractor.bg      Webdesign      координати за GPS: сев. ширина N 42° 24,595', из. дължина Е 25° 35,513' SP for IE