SP for IE SP for IE
SP for IE dot АГРИТРАК dot AGRITRACK dot BG EN  Начало Начало  За контакт E-Mail SP for IE
SP for IE SP for IE
SP for IE
ЗА НАС СЕРВИЗ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА КАРИЕРИ ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬОРИ ЗАПИТВАНЕ
SP for IE
SP for IE SP for IE
SP for IE SP for IE
SP for IE Лозаро-овощарски тракториЛозаро-овощарски инвентарСеялки за редови културиИнвентар за редова обработкаТороразпръскващи машиниПръскачкиПоливни устройстваФуражо-миксиращи ремаркетаПромоцииУпотребявани машини

FacebookЗа нас        За компанията     Основателят     История     Екипът     Нашата мисия

 

 

 

 

2004г. - Създадена е Агритрак АД с основна цел да бъде изключителен представител за България на финландската марка трактори Valtra. Внос на немските поливни инсталации Beinlich.

2005г. - Компанията става вносител за България на италианския производител на специализирани трактори за лозарството и овощарството Goldoni. Компанията започва да внася на българския пазар прикачен инвентар на друга италианска компания - Falc.

2006г. - Агритрак вече е изключителен вносител на Goldoni за страната. Сключване на договор с италианската Mascar - производител на редови сеялки.  Valtra вече постига почти 20% пазарен дял в нишата на тракторите между 180 к.с. и 220 к.с.

2007г. - Сключване на договор с датската компания Bredal - производител на високотехнологични навесни и прикачни торачки. Първи продажби на фуражо-миксиращите ремаркета на фирма Sgariboldi и инвентара за редова обработка Badalini.
 

2008г. - Компанията поема представителството за България на датските пръскачки Hardi. Започва изграждането на новия търговско-сервизен център в гр. Добрич. Изпълнителният директор на БУЛАГРО г-н Христофор Бунарджиев е избран за Агробизнесмен на годината.

 

2009г. - За първи път фирмата експонира в закрита палата на изложението АГРА в Международен панаир Пловдив. Агритрак АД започва да предлага машини за дърводобив на доказани световни марки. През месец март компанията чества своята 20-та годишнина.

 

2010г. - Изпълнителният директор на БУЛАГРО г-н Христофор Бунарджиев е избран за председател на БАТА / Българска асоциация на търговците на агротехника/. През месец май в Стара Загора с голям успех стартира изложението БАТА АГРО, организирано от членовете на асоциацията. По време на изложението БУЛАГРО открива новия сервизен център на компанията в Стара Загора. През октомври БУЛАГРО прави официално откриване на ключовата инвестиция - търговски и сервизен център в гр. Добрич.

 

2011г. - Компанията преразглежда отношенията си с Валтра и решава да се оттегли от представителството й, за да се концентрира върху развитието на стратегическата си цел: бранд, който включва в себе си и трактори, и комбайни.

 

2012г. - Открит е модерен търговски и сервизен център на БУЛАГРО в гр. Полски Тръмбеш. През ноември изпълнителният директор на БУЛАГРО Христофор Бунарджиев е избран за втори път за Агробизнесмен на годината.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

        

 

 

Търси
Новини
15.04.2013 БУЛАГРО ПОДКРЕПИ МЛАДЕЖКАТА ИНИЦИАТИВА "МЛАД И ЗЕЛЕН"
03.04.2013 ИНТЕРВЮ С ХРИСТОФОР БУНАРДЖИЕВ В ПРЕДАВАНЕТО "ОЩЕ ПО ТЕМАТА"
Виж още
Видео
Виж още
Галерия
Виж още
SP for IE
SP for IE      БУЛОЙЛ      БУЛАГРО МАШИНИ      БУЛАГРО АД                                                    
SP for IE
SP for IE      град Стара Загора, Булагро център, кв. "Железник", тел. 042/ 661159, факс: 042/660259           Маркетинг: Tractor.bg      Webdesign      координати за GPS: сев. ширина N 42° 24,595', из. дължина Е 25° 35,513' SP for IE