SP for IE SP for IE
SP for IE dot АГРИТРАК dot AGRITRACK dot BG EN  Начало Начало  За контакт E-Mail SP for IE
SP for IE SP for IE
SP for IE
ЗА НАС СЕРВИЗ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА КАРИЕРИ ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬОРИ ЗАПИТВАНЕ
SP for IE
SP for IE SP for IE
SP for IE SP for IE
SP for IE Лозаро-овощарски тракториЛозаро-овощарски инвентарСеялки за редови културиИнвентар за редова обработкаТороразпръскващи машиниПръскачкиПоливни устройстваФуражо-миксиращи ремаркетаПромоцииУпотребявани машини

FacebookКлиенти

SP for IE


 
Ненко Трифонов, гр. Карлово

 
БУЛАГРО МАШИНИ МЕ СПЕЧЕЛИХА С МИГНОВЕНИТЕ РЕАКЦИИ И ПЕРФЕКТНИЯ СЕРВИЗ

 
От 2004 година съм в земеделието, със семейството ми обработваме около 50000 дка земя. Работя с Булагро Машини от 2010 година. От тях съм закупил повечето си техника – два броя трактори на Джон Диър, тороразпръскващи ремаркета, сеялки Пьотингер, сламопреси и други. Смело мога да кажа, че те са един коректен партньор в земеделието! Спечелиха ме със своята изключителна компетентност, със съветите, които ми дават, с перфектния сервиз. Момчетата, с които работя вече от 3 години, са много отзивчиви, винаги реагират мигновено, когато ги потърся и работят без грешка. Пожелавам ви да се развивате все така добре и да имате една успешна и спорна 2013 година!

 


 

 

Александър Хаджийски и Митко Алексиев, арендатори на 6000 дка земя край Пазарджик

 

БУЛАГРО СЕ ОТЗОВАВАТ ВИНАГИ, КОГАТО ИМАМЕ НУЖДА ОТ ТЯХ

 

Преди година закупихме от Булагро Машини трактор Джон Диър, модел 6630, обръщателен плуг и сеялка Пьотингер. Избрахме ги, защото много ни допадна отношението на търговеца им Теньо Тенев - винаги се отзовава, когато имаме някакъв въпрос, често ни посещава и проявява разбиране и внимание, заради което отношенията ни прерастнаха и в приятелски. Много сме доволни от закупените машини - изпробвахме ги в тежки условия и се представиха отлично. Сервизният специалист Милко Милков е много отзивчив и реагира светкавично на всяко наше обаждане. Имахме случай, в който тракторът ни се повреди в 10 часа сутринта, а в 13 часа вече го транспортираха за ремонт. Възнамеряваме да продължим да обновяваме техниката си и отново ще се доверим на Булагро Машини!
 

 


 

 

Стоян Данев, земеделски производител, с. Брястово, общ. Нова Загора

 

ИЗБРАХ БУЛАГРО ЗАРАДИ ПЕРФЕКТНИЯ СЕРВИЗ

 

Работя с Булагро Машини от три години. Тогава закупих първия си трактор от тях - модел 90 к.с. на Джон Диър. По-късно купих и още един по-мощен трактор 140 к.с., а сега планувам покупката на плуг и сеялка. Продължавам сътрудничеството си с фирмата, защото съм изключително доволен от техния професионален сервиз, както и от взаимоотношенията си с търговския представител Теньо Тенев. Категорично смятам, че когато купувам една машина, не най-ниската цена е водеща при избора, а качественото следпродажбено обслужване. Всяка техника след известна употреба се поврежда и ако това се случи по време на кампания, всеки ден е критичен - затова залагам на Булагро Машини! Искам да им пожелая да са живи, здрави и винаги така всеотдайни към клиентите си!

 

 


 

 

Александър Тодоров, ЗКПУ "Съдружие-94", с. Павел

 

СЕРВИЗЪТ НА БУЛАГРО Е ЖЕЛЕЗЕН - СПЕСТЯВА МИ СРЕДСТВА И ВРЕМЕ

 

Успешно работим с Булагро Машини от три години. Закупили сме от тях комбайн, телескопичен товарач и прикачен инвентар, а от Булагро АД купуваме торове, препарати и семена. Много съм доволен от новия комбайн Джон Диър W650, който е изключително ефикасен и се справя отлично при прибиране на реколтата. Търговските представители са професионалисти при договарянето на машини и винаги ми предлагат изгодни условия. Сервизът е железен - реагират бързо във всеки един момент, дори и през почивните дни. Винаги пристигат точно на време и компетентно и бързо отстраняват възникналите проблеми, с което спестявам много средства и време. В условията на бързо развиващия се пазар в земеделието БУЛАГРО е правилният партньор!

 

 


 

 

Станка Тонева, председател на ЗПК „Възход“, с. Партизани

 

С БУЛАГРО СМЕ, ЗАЩОТО ИМ ВЯРВАМЕ

 

С Булагро работим вече 15 години и смятам, че отношенията ни се градят на една коректна и лоялна основа. От тях купуваме целия набор от продукти за растителна защита, торове, горива, както и резервни части за нашите машини. Избрахме ги, защото са много точни, коректни, предлагат ни правилни решения за едно модерно земеделие и най-вече - защото им вярваме! Работят с много добри професионалисти, в лицето на Пепа Митева, която винаги ни помага с компетентни съвети. Експедитивни са, а това е от голямо значение предвид непрестанните капризи на природата. Наскоро купих GPS система за двата ни трактора от Булагро Машини и съм много доволна от отношението на сервизния специалист Кръстан Кръстанов. Редовна съм на всички техни семинари, благодарение на Булагро видях далечния Тайланд, а наскоро посетихме заедно Италия и южна Франция.

Търси
Новини
15.04.2013 БУЛАГРО ПОДКРЕПИ МЛАДЕЖКАТА ИНИЦИАТИВА "МЛАД И ЗЕЛЕН"
03.04.2013 ИНТЕРВЮ С ХРИСТОФОР БУНАРДЖИЕВ В ПРЕДАВАНЕТО "ОЩЕ ПО ТЕМАТА"
Виж още
Видео
Виж още
Галерия
Виж още
SP for IE
SP for IE      БУЛОЙЛ      БУЛАГРО МАШИНИ      БУЛАГРО АД                                                    
SP for IE
SP for IE      град Стара Загора, Булагро център, кв. "Железник", тел. 042/ 661159, факс: 042/660259           Маркетинг: Tractor.bg      Webdesign      координати за GPS: сев. ширина N 42° 24,595', из. дължина Е 25° 35,513' SP for IE